Pages

Monday, February 6, 2012

Isu Ramly Burger



Penghujung tahun lepas agak kecoh isu ni di perkatakan. Agaknya aku sorang je yang siaran agak terlewat .. tapi memandangkan isu ni ada keluar lagi kat berita tadi,..  kira tak lewat sangat laa ye tak ..

korang rajin .. haa bacalah kat bawah ni surat penafian dari pengarah urusan ramli sendiri ..




penjelasan dah diberikan so..terpulanglah pada korang nak percaya ke tidak ..
tapi bagi aku, Ramli beger tetap menjadi kebanggaan aku kerana ada anak melayu yang berjaya membawa jenama sendiri ke satu tahap yang boleh di banggakan ..

p/s: ramai juga orang nama Ramli ni yang menjadi kebanggaan aku.. macam Ramli Sarif, Ramli MS, dan 'Ramli akan buat ayah bangga satu hari nanti' ..



6 comments:

Encik JI said...

biasala. bila orang dh berjaya, ramai yang dengki. mcm2 boleh wt skrg ni

Anonymous said...

AKU ORANG MELAYU, AKU BANGGA DENGAN PRODUK COMPANY MELAYU DAN 100% HALAL TANPA WAS-WAS. DARIPADA COMPANY BUKAN MELAYU YANG ADA LOGO HALAL.

sabree hussin said...

uik ada jugak isu macam ni rupanya ye

.izzati liyana. said...

tak ketinggalan sgt la. sbb sy pon baru tahu bila baca kat blog awk. hee.

LydSunshine said...

Hahaha.. yang part ramli akan buat ayah bangga tu kelakar.

Anonymous said...

bro.. ada barang tiruan di pasaran kot...

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...